De beste toekomstige film releases

De aankomende tijd komen er weer flink wat goede films uit in de bioscoop. Films die je zeker gezien moet hebben. In dit artikel hebben wij een aantal supertoffe aankomende films op een rijtje gezet. Je moet deze absoluut gezien hebben.

We bespreken films die op dit moment in de bioscoop zijn, zoals Top Gun en en Jurassic World. Maar we besteden natuurlijk ook aandacht aan films die over een poosje in de bioscoop verschijnen. Wij denken dat dit absolute kaskrakers gaan worden, kijk jij er ook naar uit?

Lightyear (release 17 juni)

Buzz Lightyear is bijna iedereen zijn favoriete cartoon uit Toy Story. Het is daarom erg leuk dat hij nu zijn eigen film krijgt. Het concept van de film is misschien niet wat je ervan verwacht hebt. De hoofdrolspeler is namelijk niet het poppetje Buzz Lightyear, maar een echt persoon. Dit persoon is degene op wie de pop gebaseerd is.

Natuurlijk is het heel belangrijk dat de stem van Lightyear goed gedaan wordt, aangezien het een animatiefilm is. Chris Evans is hier geknipt voor. Zijn stem straalt autoriteit uit, maar heeft ook iets humoristisch, zonder dat het personage ondermijnd wordt.

Nope (release 22 juli)

Nope is de nieuwe film van Jordan Peele. Waarschijnlijk heb je wel eens van hem gehoord, Peele is een hele succesvolle komediant. Hij had een uiterst succesvolle serie genaamd ‘Key and Peele’. Het is bijzonder maar hij heeft laten zien dat hij ook over andere talenten beschikt. Tegenwoordig maakt hij namelijk horrorfilms.

Wat bijzonder is aan deze films, de acteurs zijn zwart. Dit terwijl zwarte mensen in oudere horrorfilms vaak bijna geen rollen hebben. Ook in Nope zijn de hoofdrolspelers zwart. De film gaat over twee paardentrainers. Opeens komt er uit de lucht een mysterieuze kracht, die de hele wereld op zijn kop zet.

Black Adam (21 oktober)

Dwayne Johnson is een van de bekendste acteurs van dit moment. Dat bewijst zijn Instagram account wel, hij heeft enorm veel volgers! Dwayne Johnson staat natuurlijk bekend om zijn enorme spierballen. Hij is daarom ook erg geschikt voor een rol als superheld.

Tot op heden is dit nooit gebeurt, maar nu verschijnt er eindelijk een superhelden film met Dwayne in de hoofdrol. Black Adam is de naam van de film. Dit personage is niet heel bekend. Hij is een voormalige slaaf die superkrachten heeft gekregen van de tovenaar Shazam. Adam wil wraak nemen op de mensen die hem slecht behandeld hebben.

Hij slaat een beetje door bij het wraak nemen, en daarom is hij niet een held maar een anti-hero. Toch begrijp je de slechte daden die Adam begaat goed, omdat je zijn achtergrondverhaal kent. Hij heeft geen makkelijk leven gekend.

Dit was een van de redenen dat Johnson besloot om de rol te accepteren. Hij heeft wel eens eerder een rol als superheld aangeboden gekregen. Maar hij vond deze film een stuk interessanter omdat er morele ambiguïteit inzit.

Black Panther: Wakanda Forever (november 11)

Black Panther was een van de succesvolste films van de afgelopen jaren. In deze superhelden film spelen alleen maar zwarte mensen. Wat erg uniek is in de wereld van superhelden. Het was daarom logisch dat er een vervolg zou komen. Er was echter een ding wat de situatie moeilijk maakte, de hoofdrolspeler was overleden.

Natuurlijk was het mogelijk geweest om een andere acteur aan te trekken om dit personage te spelen. Echter, de producenten van de film vonden dit niet gepast. Zij hebben daarom een heel ander verhaal gecreëerd, wat wel gebaseerd is op de voorgaande film. Veel van de andere acteurs komen ook terug.

Avatar 2 (16 december)

Het heeft heel lang geduurd voordat het volgende deel van Avatar verscheen. Een van de redenen is dat er nog veel meer Avatar films aankomen. Het zullen er in totaal 5 zijn. De producer van de films wilde dat eerst alle scripts geschreven zouden worden, voordat er aan de sequel gewerkt zou worden.

Ze wilden dat het verhaal perfect zou zijn. Elke deel moest een spectaculair einde hebben, en een afgerond en emotioneel einde dat aan de verwachtingen voldoet. Toch moesten er ook verhaallijnen zijn die doorliepen, om er een afgerond geheel van te maken.

Mission Impossible: Dead Reckoning (14 juli, 2023)

Hoewel het nog lang duurt voordat deze film verschijnt, is het toch de moeite waard om te bespreken. Mission Impossible is natuurlijk een echte klassieker. Er zijn al veel delen verschenen. En het is dan ook logisch dat veel fans uitkijken naar de volgende.

Elke film zit boordenvol talloze explosieve stunts. En het aankomende deel zal niet anders zijn. Tom Cruise is natuurlijk een van de meest legendarische actiehelden. Hij is geknipt voor dit soort rollen, en zal ook in dit deel ongetwijfeld een geweldige prestatie leveren.

In de film zijn er talloze oude bekende die terug keren. Simon Pegg om een voorbeeld te noemen. Echter, er zullen ook wat nieuwe personages geïntroduceerd worden.

Films die al in de bioscoop draaien

Er zijn ook een aantal films die al in de bioscoop draaien en die zeker de moeite waard zijn om een keer te bekijken.

Jurassic World: Dominion

Het verhaal van Jurassic World: Dominion speelt zich 4 jaar na de gebeurtenissen op Isla Nubar af. Het eiland werd compleet vernietigd. Echter, de dinosaurussen hebben zich verspreid over de hele wereld. Ze jagen daar op mensen, en zorgen voor een chaotische wereld. Er is ook nog een sprinkhanenplaag, en een dochter die ontvoerd wordt. Dit leidt allemaal tot een knotsgek en spannend avontuur. Je wilt deze film zeker zien!

Voorwaarde is wel dat je van dinosaurussen houdt, en van de voorgaande Jurassic films. Het is namelijk meer van hetzelfde. Maar waarom zou je iets veranderen wat goed is?

Elvis

Hou jij van oude muziek? Ben jij een fan van Elvis Presley? Dan moet je zeker de nieuwe film Elvis checken. Je leert het leven van Elvis kennen, en met name zijn problematische relatie met manager Colonel Tom Parker. Ook gaat de film over de relatie van Elvis met Priscilla Presley, deze rol wordt gespeeld door Olivia DeJonge.